WIE, WAAROM, WAT

Wij zijn het Groenbedrijf en partner van de gemeente Deventer voor alle werkzaamheden in de groene, bloeiende openbare ruimte in Deventer en Olst-Wijhe.

Samen zorgen wij voor een prettige leefomgeving waar duurzaamheid, veiligheid en gezondheid centraal staan. Dat doen we met een grote club collega’s met verschillende achtergronden, opleidingen en ervaringen. De mix van kennis en praktisch inzicht is de kracht van onze bedrijf. Zo groeien we met elkaar en leren we van elkaar.

Als je bij ons aan het werk gaat, kun je op verschillende plekken aan het werk zoals op de sportvelden, in het bos, een plantsoen of langs de waterkant. Het is onze uitdaging om al deze groene plekken van Deventer te verzorgen, te onderhouden én te beschermen.

Doe jij met ons mee?

Wij kunnen natuurlijk uitgebreid vertellen over ons werk en hoe leuk is het omdat van één van onze collega’s zelf te horen. Wij hebben Onze medewerkers gevraagd wat zij zo leuk vinden aan het werk en waarom het Groenbedrijf een leuke plek is om te werken, te leren en te groeien.

ERICA

Mijn naam is Erica ten Bulte en ik werk als Allround Groenmedewerker bij het Groenbedrijf. Al sinds 1986 werk ik in het groen. Mijn werkplek is Colmschate Zuid. Samen met mijn collega’s zijn we dagelijks druk met het aanleggen en onderhouden van het groen in de wijk. Sinds een aantal maanden ben ik vitaliteits ambassadeur met een aantal collega’s. Samen met mijn man wandel en fiets ik veel. Andere hobby’s zijn puzzelen en Yoga. Ook gaan we regelmatig naar Amsterdam of Utrecht waar onze 3 zonen wonen.

HARRY

Mijn naam is Harry Willems en ben 63 jaar oud. Ik ben al 44 jaar met erg veel plezier werkzaam in het openbaar groen in de gemeente Deventer. Ben al 35 jaar gelukkig getrouwd en vader van een zoon van 29 en een dochter van 31 jaar.

Mijn hobby’s zijn : Trompet spelen in een fanfare, mountainbiken en op de racefiets bergen beklimmen. Ook ga ik 2x per week naar de sportschool. Verder mag ik graag wandelen in de natuur en foto’s maken van de prachtige Flora en Fauna.

Ik vind mijn werk nog steeds erg leuk omdat we dagelijks met verschillende doelgroepen werken in het groen. Elke dag is anders en daar geniet ik van om mensen elke dag weer te motiveren, stimuleren en te activeren. Daarom hoop ik dat ik dit werk nog enkele jaren mag blijven doen en de kennis over te brengen op de jongere collega’s, die straks de schoffel van mij over zullen nemen.

Het Groenbedrijf is een prachtig en uniek bedrijf die iedereen een kans geeft!

TIM

Ik ben Tim van Kalleveen, 21 jaar oud en inmiddels 2,5 jaar werkzaam bij het Groenbedrijf. Ik ben begonnen in een groenploeg in Bathmen en heb daar 1,5 jaar met veel plezier gewerkt.

Sinds één jaar werk ik op de afdeling Sport. Mijn dagelijkse werk is het samen met collega’s het onderhoud van natuur- en kunstgrasvelden in Deventer. Ik doe dit met heel veel plezier!

De werkzaamheden zijn leuk en afwisselend en ik werk met veel machines. Ik heb leuke collega’s en het is een gezellige maar ook zeker een plek waar ik nog veel leer.

MARINUS

Ik ben Marinus Paliama en ben 60 jaar. Ik ben in 1981 bij Itedo (nu Konnected) op de metaalafdeling als lasser begonnen.

Daarna ben ik in 1987 als monteur parkeerautomaten begonnen bij de gemeente Deventer. Nadat ik dit een aantal jaren heb gedaan ben ik 1997 begonnen voor de gemeente Deventer bij de afdeling die de afdeling techniek van pompen en gemalen onderhoud. Daarnaast zijn er werkzaamheden die ik voor de afdeling “markt, havens en evenementen” uitvoer.

Ik vind mijn werk heel mooi; het zijn heel veel buitenwerkzaamheden en dat past goed bij me. Ik ga dan ook altijd met veel plezier naar mijn werk!

Verder houd ik in mijn vrije tijd van vissen en voetballen.

STAGE LOPEN BIJ HET GROENBEDRIJF:

Groeien en groen gaan samen; dat geldt voor planten maar zeker ook voor onze (aspirant) medewerkers en iedereen die vaardigheid wil opdoen in het groen.

Opleiding en stagelopen maken soms deel uit van dat ontwikkelproces.

Dus ben jij op zoek naar een stageplaats om te kunnen groeien in het groene vak, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als erkend leerbedrijf helpen wij ook jou om te groeien. We helpen je graag om je te ontwikkelen naar een toekomstig groen professional.

Staat jouw gewenste stageplaats er niet bij? Durf dan gerust te reageren en samen kijken we of we wat passends kunnen vinden!

Bekijk snel de stageplaatsen en groei met ons mee!

We doen zaken met : Zone college, Groene Veluwe, Carmel college, VSO onderwijs Deventer, MatchpoinD, PC bomen, IPC groen ruimte, AOC Oost, Aeres Hogeschool, Van Hall Larenstein, Yuverta.

DOE EEN OPEN SOLLICITATIE!

Wil jij ook bij ons aan het werk of ben je benieuwd wat we allemaal doen, dan vertellen wij je dat graag. Tijdens een kennismakingsgesprek of misschien een meeloop dag. Dan kun je zien wat we doen en al je vragen stellen. Super leuk om nieuwe collega’s te leren kennen, dus doe je mee?

CONTACT

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor alle meldingen in de openbare ruimte van gemeente Deventer kunt u bellen met 14 0570 of u kunt via onderstaande link uw melding direct digitaal doorgeven.